Öland Reboots: Dansa utan poliser!

Den här sidan finns till för att motverka onödigt stora polisinsatser på festivaler och musikevenemang. Svensk polis tar död på kulturen med argumentet om att droger är illegala i Sverige.

Det installeras mobila polisstationer och civilpoliser bedriver intensiv jakt på brukare för masstester. Det spelar ingen roll att droger är olagligt eller att fängelse finns i straffskalan! Poliser har viktigare saker att göra än att sätta dit folk för ringa narkotikabrott. Dessutom gör deras arbete det omöjligt för festivaler med negativt uppmärksamhet i media. Därför erbjuder vi en jour i en chatt med jurister som gratis hjälper till online med att ge råd till drabbade.

Polisen ljuger ofta och använder fula metoder för att ta fast så många som möjligt. Därför utbildar vi även festivalbesökare i deras rättigheter och vad som fungerar för att motverka polisens taktik. Här under finns två flyers som INTE är skapade eller uppladdade på nätet av oss, men bra för att lära sig mer om vad lagen säger. Kom ihåg att dessa flyers ENDAST är rådgivande. I Sverige kan poliser göra vad de vill pga narkotikastrafflagen.

Jour online med jurister: